On the shores of Lake Geneva

Switzerland, 2022

Located along the highway and close to a multi-storey building, our client called on our design office to transform their exterior into astructured cocoonmade up ofmultiple living areas.    

In order to access the garden from the gate, we opted for a mixture ofround wooden stepping stonesand ofstone slabs, all bathed in aluxurious vegetation.

The garden consists of a largewooden terracemade up of two levels: the main reception area, alarge dining table, shaded by agreen pergola, the second is reserved for relaxation thanks to ataut net, like a hammock. Of themasonry planterssubtly delineate these living spaces.

A large lawn dotted with'fruit trees, of asummer loungeand ofgames for childrenwill accentuate the vegetal and relaxing atmosphere.

Vue terrasse bois sur deux niveaux (Architecte paysagiste Lausanne)
Vue terrasse bois sur deux niveaux (Architecte paysagiste Lausanne)

press to zoom
Jardin avant transformation
Jardin avant transformation

press to zoom
Vue aérienne du jardin
Vue aérienne du jardin

press to zoom
Vue terrasse bois sur deux niveaux (Architecte paysagiste Lausanne)
Vue terrasse bois sur deux niveaux (Architecte paysagiste Lausanne)

press to zoom
1/12