cascading happiness

Nans-les-Pins, 2022

To echo a sumptuous setting at the foot of the Sainte-Baume mountain, our design office has created a friendly and graphic exterior in which curved lines are omnipresent.

The old swimming pool has been replaced by a basin framed by natural rocks . The texture of the stone is enhanced by the mirror effect and the transparency of the water.

Nearby, a round wooden terrace allows you to enjoy the sound of the waterfall, thus accentuating the natural and relaxing aspect of the place. 

In the center of the garden, the warm, coppery color of the fountain and the corten planter provide a subtle contrast with the surrounding vegetation.

A large custom-made steel pergola covered with wooden reeds houses a large dining table to accommodate family and friends. 

Beautiful moments in perspective… 

Fontaine ronde corten et bassin en enrochement (architecte paysagiste Nans-les-Pins)
Fontaine ronde corten et bassin en enrochement (architecte paysagiste Nans-les-Pins)

press to zoom
Jardin avant transformation
Jardin avant transformation

press to zoom
Fleurs du jardins
Fleurs du jardins

press to zoom
Fontaine ronde corten et bassin en enrochement (architecte paysagiste Nans-les-Pins)
Fontaine ronde corten et bassin en enrochement (architecte paysagiste Nans-les-Pins)

press to zoom
1/16